- Afspraak inboeken

Maak uw afspraak online of via ons secretariaat

GMD-houdende patiënten kunnen telefonisch of online een afspraak boeken. Indien u geen GMD-houdend patiënt bent, aarzel niet om telefonisch contact op te nemen met ons secretariaat.

* Maximaal 2 afspraakmomenten per vertegenwoordiger per arts

- Checklist voor een vlotte consultatie

Waarmee dien ik rekening te
houden bij mijn afspraak?

  • Indien u verhinderd bent, gelieve tijdig uw afspraak te annuleren. Indien de afspraak niet binnen de 12 uren voor het geplande tijdstip geannuleerd wordt of als de gemaakte afspraak niet nagekomen wordt, zal de arts genoodzaakt zijn een administratieve kost van 10 euro aan te rekenen. U zal hiervan een schrijven ontvangen.
  • Indien u met twee personen wenst te komen dient u twee afspraken te plannen. Indien dit niet mogelijk is, aarzel niet ons secretariaat telefonisch te contacteren (051 32 06 18). Dan kan er samen naar een oplossing gezocht worden.
  • Indien er de dag zelf geen afspraken meer beschikbaar zijn en u wenst dringend gezien te worden door een arts aarzel niet telefonisch contact op te nemen met ons secretariaat (051 32 06 18).
  • Houd er rekening mee dat er per afspraak tijd is om één medisch probleem grondig aan te pakken. Indien u meerdere zaken wenst te bespreken, kan u best voor elk probleem een aparte afspraak plannen.
  • Vermeld indien je dat wenst een reden voor uw bezoek aan de praktijk. We vragen om ons secretariaat telefonisch te contacteren voor een afspraak bij: preoperatieve onderzoeken, ECG, uitstrijkje, verzekeringsonderzoek en reisadvies.
  • Huisbezoeken moeten voor 10 uur ’s ochtends aangevraagd worden, zodat wij onze planning kunnen aanpassen. Dit uiteraard tenzij dringendheid.
  • Voorschriften en attesten kunnen enkel na afspraak bekomen worden.

Sluit agenda

Sluit agenda

Sluit agenda

Sluit agenda